Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot.
Becenév : Jelszó :
Új vagy a LustiGamesen?      
Az oldal semmilyen személyes információt nem tárol a látogatókkal kapcsolatban, csak statisztikákat készít. Több analitikai oldal segítségét is igénybe veszi, melyek "sütik" segítségével készítik a statisztikáikat. A statisztikák személyes azonosításra nem alkalmasak. A statisztikák egy része nyilvános, de a privát információk nem! A használt nyelv szintén "süti" segítségével tárolódik.
Amennyiben összekötöd Facebook fiókod a LustiGamesszel úgy a Facebook fiókod adatai közül kizárólag a neved kerül mentésre, mely kap egy azonosítót. Ezen azonosító segítségével a játékokban elért pontszámaid is tárolásra kerülnek, amennyiben be vagy jelentkezve. FONTOS, hogy a LustiGames SOSEM kéri semmilyen adatodat, jelszavad! E-mailt is csak kivételes esetben fog küldeni (elfelejtett jelszó, fontos újítás)! Hosszú - több hónapos, éves - inaktivitás után az elért eredményeid és a neved törlésre kerülhetnek a LustiGames rendszeréből.
A játékok a működésükhöz szükséges információkat eltárolják a látogató gépén, így akár később is lehet folytatni egy-egy játékot. A kedvenc lista szintén ilyen módon tárolódik a látogató gépén, amennyiben hozott létre ilyet.
A hirdedések statisztikai adatokat tárolhatnak a látogató gépén. A Google hirdetések igyekeznek a látogató érdeklődési körének megfelelőek lenni, melyről szintén statisztika is készül, a felhasználói élmény növelése érdekében. Erről bővebb információ a Google hirdetésekkel kapcsolatos adatvédelmi oldalán található, valamint a Google statisztikák gyújtésének blokkolásáról itt tudhatsz meg több információt.
Fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy a túlzott játék függőséget okozhat! Tartsunk mértéket!
Adatvédelmi nyilatkozat
Gyakran ismételt kérdések
Elérhetőség: admin @ lustigames.hu
© 2009-2017,
Ormos Béla