Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot.
     

Mi is az a LustiGames?

Igyenesen játszható, szórakoztató flash játékok gyűjteménye.

Kell-e regisztrálnom a LustiGamesen?

Nem, nem szükséges a regisztráció, ez csak egy plusz lehetőség.

Miért érdemes regisztrálnom a LustiGamesen?

A LustiGames bizonyos funckciói csak regisztráció mellett vehetők igénybe. Ezek tipikusan olyan dolgok, amihez szükséges tudni, hogy ki is játszik éppen, mert különben értelmét veszti az egész. Így ha regisztráltál, akkor a LustiGames is elmenti Mochi pontrendszerrel rendelkező játékokban elért pontszámaid és a Mochi érmeid. Sőt felajánlja, hogy dörgöld az ismerőseid orra alá, mennyire jó vagy abban a játékban, és össze is hasonlítja az eredményeid az övéikkel. Később persze lehet majd esetleg rangokat, eredményeket is gyűjteni, és versenyek is megrendezésre kerülhetnek.

Hogyan regisztrálhatok a LustiGamesen?

Idén itt történt némi változás. A regisztráció kétféleképpen történhet. Egyrészt ha rákattintasz a "Facebook belépés" linkre. Ha be vagy jelentkezve Facebook-on és engedélyezed a LustiGames alkalmazást, akkor a regisztráció meg is történt. A profil oldaladon megadhatsz egyéb adatokat is.
Másik lehetőség a "Regisztráció" link. Itt kitöltöd a mezőket, és már kész is. Fontos, hogy ha szeretnéd összekötni Facebook fiókod a LustiGames regisztrációddal akkor előbb a Facebookos regisztrációt kell megejtened.

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Két lehetőség van. Ha össze van kötve a LustiGames regisztrációd a Facebook fiókoddal, akkor semmi gond. A Facebook fiókkal bármikor be tudsz jelentkezni. Ha nincs, vagy mégiscsak szeretnéd tudni a jelszavad, akkor egyszerűen írsz egy e-mailt a megadott e-mail címedről az oldal alján található e-mail címre, és a válaszban kapsz egy generált jelszót, amelyet célszerű lesz megváltoztatni. A jelenlegi jelszó kiküldésére nincs mód!

Mi az a Mochi pontrendszer?

A Mochi pontredszer a MochiMedia egyik szolgáltatása flash játékok számára. Lehetővé teszi, hogy weboldalaktól függetlenül, a világon bárhol játszva egy adott flash játékban, minden játékos ugyanazon pontlistára kerüljön fel. Ha ismered, akkor tudni fogod mikor találkozol vele, ha pedig nem ismered itt van két kép, hogy legközelebb felismerd.

Mely játékok tartalmazzák a Mochi pontrendszert?

Ez az a dolog, amire neked kell rájönnöd.

Adatvédelmi nyilatkozat
Gyakran ismételt kérdések
Elérhetőség: admin @ lustigames.hu
© 2009-2022,
Ormos Béla