Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot.
Becenév : Jelszó :
Új vagy a LustiGamesen?      

A Lustigames ingyenes online flash játékok gyűjteménye. Ezek olyan egyszerűbb játékok, amelyekhez mindössze internet kapcsolatra és egy web böngészőre van szükséged. A böngészőnek rendelkeznie kell flash-pluginnal. A modern böngészők általában rendelkeznek vele, vagy felajánlják a telepítését, ha ilyen tartalommal találkoznak. Sajnos a jövő böngészői nem feltétlenül engedélyezik egyből ezt a funkciót, de a Google Chrome böngészővel vélhetően nem lesz gondod. Maguk a játékok igen változatosak, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.

Az oldal használatához és a játékokhoz nem szükséges regisztrálnod, bár jár némi előnnyel ha ezt megteszed. Amennyiben regisztráltál és be is vagy jelentkezve, az oldal megjegyzi az elért pontjaidat bizonyos játékok esetében, melyek a játék alatt meg is fognak jelenni. Ha a Facebook fiókodat használod a regisztrációhoz, akkor a pont mentésekor két barátod eredményét is láthatod, ha már van valamelyiküknek elmentett pontszáma. Persze az eredményeid meg is oszthatod Facebookon, hogy büszkélkedhess velük! Habár, ehhez szintén nem kell regisztrálnod, csupán a játék alatti mezőre kell kattintanod.

A regisztráció legegyszerűbb módja, ha a Facebook fiókod használod, hiszen csak néhány kattintás és kész is! Csak kattints az oldal tetején lévő kék "Bejelentkezés" feliratú dobozra. Semmit nem szükséges megadnod, még jelszót sem, hiszen az azonosítást a Facebook fogja végezni. Legfeljebb egy becenevet érdemes megadni a profil oldaladon, ha nem szeretnéd, hogy a neved látható legyen. Ha mégsem így szeretnél regisztrálni, vagy nincs Facebook fiókod, akkor az alábbi adatok megadásával teheted ezt meg.

Minden mező kitöltése kötelező!
Név:
Érdemes az e-mail címednél szereplő nevet megadnod, mert elfelejtett jelszó esetén, e-mail írásával kérhetsz új jelszót, ahol a feladó neve ez kell legyen! Más ezt nem láthatja!
Becenév:
E-mail:
Valódi e-mail címet adj meg, mert ha elfelejted a jelszavad erről a címről kell írnod egy e-mailt.
Jelszó
Jelszó megerősítése:

A gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot!
Adatvédelmi nyilatkozat
Gyakran ismételt kérdések
Elérhetőség: admin @ lustigames.hu
© 2009-2017,
Ormos Béla